Vuokrataksesi SUP laudan:

HUOM! Olemme usein rannalla vain varausten mukaan, eli jos varaat samalle päivälle laudan, niin odotathan vahvistusta varaukselle ennen Ruissaloon/Naantaliin lähtöä (näin varmistat että olemme paikalla, jos emme ole niin tulemme paikalle vahvistettuamme varauksen :).

  1. Valitse alta päivämäärä jolloin haluat vuokrata laudan (jos haluat vuokrata koko viikonlopun sinun tulee varata yksi päivä kerralla).
  2. Katso myös mahdollinen i viesti viemällä hiiri kalenterin päivän päälle. Tähän laitamme mahdolliset lisäohjeet päivää koskien.
  3. Valitse aloitus- ja lopetusajankohta
  4. Valitse vuokrattavien SUP lautojen lukumäärä
  5. Täytä yhteystiedot
  6. Kirjoita viestikenttään jos teillä on erityistoiveita/jos tarvitsette kuljetusta laudoille.
  7. Paina Varaa -nappia
  8. Odota vahvistusta varauksellesi (JOSKUS GMAILISSA VAHVISTUKSET MENEVÄT ROSKAPOSTI KANSIOON!!), ilmoitamme siitä sähköpostitse useimmiten muutaman tunnin sisällä.
  9. Tarkista sähköpostisi vuokrauspäivän aamuna. Jos vuokraukseen tulee muutoksia säästä yms. johtuen ilmoitamme mailitse viimeistään 2 tuntia ennen varausta.

Vuokrauspikka Turussa on Saaronniemen uimaranta Ruissalossa ja Naantalissa Kylpylän (Kalevanniemen) Uimaranta. Jos Ruissalon rannalla tuulee liikaa siirrymme viereiselle ruissalon venesataman lahdelle (Nesteen huoltoaseman lähelle).

Vuokraus maksetaan lautojen noudon yhteydessä. Lahjakortti vaihtoehtomme löydät täältä. 

HUOM! Varauksen saa peruuttaa veloituksetta vähintään 2 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Tämän jälkeen veloitamme täyden vuokrauksen hinnan. Säiden vuoksi peruttamisesta emme luonnollisesti veloita mitään (ukkonen, vesisade tai kova tuuli).

Talletamme yhteystietonne varausta varten, jotta voimme olla yhteydessä mahdollisista muutoksista. Tekemällä varauksen hyväksyt tämän. Jos sinulla on lisäkysymyksistä tai toivot että tietonne poistetaan vuokrauksen jälkeen niin olethan yhteydessä.

Ruissalon, Saaronniemen Uimarannan varauskalenteri: