Tervetuloa!

Suprental.fi on Turussa toimiva SUP-lautojen vuokraamo. Toiminta sai alkunsa kun kolme leijasurffauskaverusta (Madis, Lauri ja Valtteri) innostuivat lajista ja päättivät kesällä 2013 aloittaa SUP-lautojen vuokrauksen. Ruissalon maisemat tarjoavat mahtavat puitteet lajin harrastukseen!

SUP-melonnan oppiminen on helppoa ja laji sopii kaikille. Uintitaito on suotavaa ja lisäksi perheen pienempien on hyvä osallistua vanhempien seurassa. Isommilla laudoilla pystyy melomaan myös lapsen kanssa.

Meillä on kiinteä toimipiste Ruissalon Saaronniemen uimarannalla ja olemme rannalla aina varausten mukaan, eli jos ei ole varauksia niin emme ole vältämättä paikalla. Jos haluat varata samalle päivälle laudan niin odota varmistusta varaukselle ennen kun tulet paikalle, sillä varmistat että olemme juuri sinä päivänä paikalla (jos emme ole sillä hetkellä paikalle niin tulemme paikalle heti vahvistettuamme varauksen, mikäli mahdollista. Meillä on mahdollisuus myös toimittaa laudat sovittuun paikkaan tai vaihtoehtoisesti voitte ottaa laudat mukaan esim. mökille. Retket osiosta voit katsoa suosittuja reittejä Turun alueella. Meiltä on myös mahdollista vuokrata  SUP-kärry isommalle porukalle. Kärryn saat kätevästi auton perään ja siihen saa mahtumaan 12 lautaa. Lisäksi on mahdollista vuokrata pumpattavia lautoja, jotka mahtuvat normaaliin henkilöautoon .

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan mikä on näistä toimivin ratkaisu teille (vuokraus Ruissalosta, ohjatut retket tai Sup kärryn tilaus ryhmälle). Yhteydenotot alla olevan lomakkeen kautta, mailitse tai puhelimitse:

Saaronniemi: +358 40 620 3938 tai turku@suprental.fi


VARAA SUP-LAUTA TÄSTÄ!